Seminee.ro - primul in Romania alaturi de fabricantul de seminee din Europa CHEMINEES PHILIPPE
Faptul ca primul producator de seminee din Europa - Cheminees Philippe - ne-a ales pe noi, Seminee Stefanescu, ca unic reprezentant in Romania, ne da puterea sa ne angajam in realizarea celor mai curajoase proiecte pentru punctul de atractie al caminului dvs. - semineul

Bucatariile de vara de la Seminee Stefanescu

Cu o experienta de peste 20 ani, Seminee Stefanescu va invita sa urmariti noua categorie a site-ului nostru: Bucatarii de vara .

Iata ca ne ocupam pe langa seminee, focare de seminee si cosuri de fum, si de mijloacele necesare petrecerii unor zile de neuitat in preajma familiei si prietenilor, la aer curat, in bucatariile de vara seminee stefanescu.

Inspirate mai ales din calmul atmosferei mediteraneene dar neuitand stilul traditional romanesc precum si mai noile tendinte minimaliste, ingloband atat tehnica de ultima generatie cat si metode vechi de mii de ani, bucatariile noastre de vara, la fel ca semineul, focarul sau cosul de fum, contin pe langa profesionalismul echipelor noastre si mult suflet fiind inca de la conceptie rezonante cu starea de bine.

bucatarie de vara seminee stefanescu pucheni

Iata mai jos filmul realizarii unei bucatarii de vara construita in Dobrogea, bucatarie cu linii moderne insa finisaj traditional. Ca si dotare alaturi de stravechea plita din fonta gasim un cuptor de paine Godin si un grill american emailat care reda savoarea naturala alimentelor gatite.

bucatarie de vara dobrogea 1

Dupa realizarea soclului si montarea plitei, nea Nicu ataca zona superioara unde monteaza cuptorul iar in paralel, se construieste frontul de lucru cu suportul grill-ului si lavoarul custom made - mare pentru curatarea pestelui

bucatarie de vara dobrogea 2

Ca si in cazul semineelor si sobelor, trebuie instalat si cosul de fum; cate unul pentru fiecare piesa: plita si cuptor. Am ales un aspect modern, doua tevi negre care inteapa norii :)

bucatarie de vara dobrogea 3

O mica verificare a plitei: facem o ciorba de peste din captura lui Grasu\':

detaliu seminee stefanescu dobrogea

Urmeaza acum zugravirea intregii suprafete de caramida veche... Cu bidineaua!!!

bucatarie de vara dobrogea 4

Iar la final, seminee stefanescu va prezinta ...

bucatarie de vara dobrogea finalizata

Scris deseminee stefanescu pe data de 2016-01-20 13:16:39


Construct Expo 2007

Scris deCristina pe data de 2009-09-19 15:55:15


Luxury Show - Romexpo 2007

Scris deVlad pe data de 2009-09-19 15:38:38


Construct Expo 2006

expo seminee stafanescu

Scris deCristina pe data de 2009-09-19 15:27:32


Spatiul virtual versus clasicele expozitii

Asistam de cca 2 ani incoace, la declinul lent si sigur al traditionalelor expozitii: promovare redusa, vizitatori putini, volum mare de munca si preturi exagerate.  Am vazut cum, de la an la an, firme mari, cu renume, renuntau la participarile expozitionale si, acest lucru a fost si este vizibil atat in Romania cat si in Europa. Motivul cel mai puternic este dat de realitate: in contextul lipsei acute de timp, de ce sa mergem la o expozitie la intrarea careia incepem sa ne enervam din cauza lipsei locului de parcare, sa fim asaltati de tot felul de promoteri, sa ni se fure telefonul,  sa transpiram, sa nu gasim apa...etc..., cand putem sta confortabil si da un clic. Sau doua. Nu conteaza cate: dureaza putin, e facil, este de fapt viitorul.

Prin urmare, anul acesta am decis sa nu participam la expozitii ci sa ne concentram pentru realizarea unui site cat mai cuprinzator, site din care, cei mai grabiti si mai ocupati clienti, pot comanda, chiar online, produsele noastre.

Intr-adevar, regret vremurile in care, an dupa an, aveam cel mai frumos stand cu seminee din Romexpo..., dar, din pacate, in ultima vreme s-a dovedit ca atat ramane: mandria. Atata timp cat, practic, toti vizitatorii cunosteau marca noastra si organizatorii continuau sa aiba pretentii asemanatoare Batimat-ului parizian, am hotarat sa oprim participarile noastre la expozitii. Cel putin deocamdata...

Oricum suntem aici - www.seminee.ro : peste 500 modele de seminee, trei sisteme de cosuri de fum, sobe pe lemne si pelet, servicii de intretinere si vanzare lemne de foc; intr-un cuvant: tot primii!

Scris deVlad Stefanescu pe data de 2009-08-02 13:00:25


Comanda ta:

Ai comandat pana acum:
0 produse


Comanda prin telefon:

(021) - 269.35.39
0726.222.534

promotie triora
focar dubla fata b70-2v

| Seminee clasice | | Seminee rustice | | Semineu metalic | | Seminee moderne | | Semineu cu bioetanol |

Semineuri.ro - Placerea focului

© Seminee Stefanescu 2001 - 2018. | Development and SEO by: Coder 2.0

t