SEMINEE STEFANESCU

29 de ani de istorie

Deviza noastra: Pasiunea ne anima, profesionalismul ne distinge si satisfactia clientului ne inalta!

SEMINEE STEFANESCU

ISTORIA UNEI PASIUNI

La sfarsitul anului 1994, intr-una dintrele vilele emblematice ale Predealului, jocul flacarilor dintr-un batran godin imbracat cu piatra de rau, prevestea ceva. Farmecul si magia atmosferei ne-au invaluit ideile in scantei de inspiratie. Astfel, s-a nascut conceptul ce mai apoi urma sa devina “Seminee Stefanescu”.

Dupa ce am analizat cu atentie traiectoria in care se indreapta piata romaneasca, am decis, manati de pasiunea pentru seminee, sa diversificam gama produselor oferite. Astfel, am introduce diferite tipuri de focare de import si sisteme de evacuare a gazelor arse, tocmai din grija si consideratie fata de clientii nostri.

Pe langa aspectul estetic deosebit, ce poate reprezenta un punct de atractie al unei incaperi, ne-am concentrate si asupra obtinerii unui randament termic ridicat. De asemenea, am introdus conceptul de semineu – centrala termica.

Astazi putem afirma cu convingere ca avem capacitatea de a satisface cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri prin functionalitate, design si calitate confirmata printr-o garantie a produselor de minim 5 ani.

Intotdeauna am considerat ca reteta succesului este foarte simpla: „Fa ceea ce iti place!” si, noua ne place sa facem focul! Ne place sa-l intretinem, sa privim. Sa auzim, sa stim ca si dumneavoastra il priviti, il ascultati. Acelasi foc pe care il facem, privim, ascultam.

Si inca ceva:

Atunci cand intr-un gol al unei locuinte, gandesti, sugerezi si creezi aceasta „casa a focului”, divina si umana, atunci, repet, noi ne consideram mai sentimentali decat comerciantii si mai delicati decat producatorii. Daca va lipseste caldura si linistea unui semineu, nu va ramane decat sa ne solicitati sfatul!

VEZI POVESTEA NOASTRA