Gama Focus seminee exterioare

Gama Focus seminee exterioare cuprinde șeminee pentru curte, terase și grădini. Modelele celebre de șeminee suspendate marca Focus pot fi integrate grație acestei game în orice spațiu exterior casei tale. Egrofocus, Bathyscafocus și, nu în cele din urmă, Gyrofocusul (modelul-semnătură Focus) sunt scoase acum afară din casă pentru a genera spectacol de flăcări chiar și în serile răcoroase ale verii care vine.

Gama Focus șeminee exterioare dovedește din nou existența caracterului atempral al șemineelor Focus. Dominque Imbert, de altfel, un revoluționar în arta șemineului a „desprins șemineul de perete”, creând astfel primul șemineu suspendat din lume, însă nu în cele din urmă l-a scos și din sfera comună, aducându-și modelele în curți, grădini, în proximitatea caselor. Întrebat ce caută șemineele afară, Dominique Imbert a subliniat faptul că la origine focul este un element pur natural, făcând parte din exteriorul locuințelor noastre. Atunci când focul își regăsește originea-mamă înapoi în natură, „eficiența acestuia se maximizează atât esthetic, cât și ca putere de generare a căldurii(…) liniile unui șemineu aflat în exterior sunt pure sunt perfect proporționale”(D. Imbert).

Șemineele exterioare sunt adaptate condițiilor vremii de afară care poate să fluecteze de la un anotimp la altul. Astfel, ele au ca principală caracterisitică funcțională rezistența spațiului deschis.  Unele dintre modelele cele mai solicitate de șeminee suspendate Focus pot fi adaptate special pentru utilizare în exterior.‎ Adaptările includ tratarea suprafeței cu vopsea anticorozivă, ajustări pentru descărcarea pirolinică și alte modificări specifice.‎ Aceste șeminee sunt concepute pentru a rezista cu fermitate testelor timpului, însă nu își pierd cu nimic din estetica ce a consacrat Focusul ca marcă înregistrată. Astfel, modelele Focus pot fi adaptate oriunde, creând un special cu adevărat special atât în iernile geroase, cât și în serile răcoroase de vară care vor veni în curând.

Și pentru că vara este aporape, iar sezonul teraselor s-a deschis deja, te invităm să vezi și celalte produse Focus din Gama Exterior. Din această gamă a Focus șeminee de exterior, pe lângă binecunoscutele modele „clasice” (Gyrofocus, Bathysca, Ergofocus, Domofocus), fac parte și o linie specială de grătare și focare exterioare – Sigmafocus, Diagofocus. Însă surpiza acetei game este de departe Bubble.

Modelul-surpiză al Gamei de Exterior FocusBubble

Bubble este un bol de foc, realizat într-un stil contemporan, ce arde cu combustibil pe lemn și care aduce originalitatea sa elegantă oricărui spațiu exterior. Focul său deschis oferă piesa centrală perfectă pentru a prelungi nopțile lungi de vară sau pentru a vă relaxa serile de toamnă. Simplitatea și sofisticarea brasero-ului, un semn distinctiv al designului Focus, precum și performanța acestuia îl fac potrivit pentru o gamă largă de amenajări exterioare, de la grădini, terase până la acoperișuri deschise sau insule de piscine .

Măsurând 700 mm în diametru, acest focar cu lemne este echipat cu două roți în spate, astfel încât să poată fi mutat cu ușurință pe o suprafață plană. Bazinul central poate fi îndepărtat pentru întreținere și curățare, iar finisajul anticoroziv al modelului este conceput pentru a rezista la condițiile exterioare vitrege, astfel încât își va păstra aspectul atrăgător în timpul anotimpurilor.

–Bubble, creat de Christophe Ployé pentru Focus –

Bucură-te la maximum de tot ceea ce îți poate oferi un șemineu Focus – cream sentimente, înaintea produselor!

Gama Focus șeminee pentru exterior sparge limitele convenționale și „stereotipurile” design-ului interior. Viitorul este aici! Șemineele se află acum în centrul locuinței tale „desprinde de clasicul perete” al traseului de fum, dar se află și afară, adaptându-se iernilor geroase, însă și …și verii care bate la ușă în mai puțin de o lună.

#semineeexterioare #semineudeexterior #focus #focusoutdoor #focuscheminees #semineupiscina #semineuvara #focardecoarativ #bubble #gratarexteriorfocus #gratarexterior #sigmafocus #diegofcus bathyscafocus_exterior #gyrofocus_exterior #ergofocus_exterior #domofocus_exterior #bubblefocus #decorpiscina #decorterasa #decorgradina #semineugradina #deco #art #dominiqueimbert #france #madeinfrance #50ans #semineestefanescu #bucuresti #show-room #caleavictoriei