SEMINEE STEFANESCU

Povestea noastra

Apridem scantei cu proiecte inovative si creative

SEMINEE STEFANESCU

Sursa noastra de inspiratie este intotdeauna clientul!

Ghidati de dorinta de a crea modele extraordinare, propunem permanent proiecte speciale, ce se diferentiaza prin design si calitate, suntem mereu atenti la dorintele clientului. Zilnic ne perfectionam tehnica, aducand ceva in plus.

80% din clienti revin, iar 100% ne recomanda prietenilor si colegilor- acestea sunt rezultatele sondajelor de opinie, pe care le facem dupa fiecare comanda. Ne bucuram pentru feedback-urile primite zi de zi, ele ne inspira si ne motiveaza

Suntem importatorii celor mai mari producatori de seminee din Europa, cum ar fi Focus Creation – Franta, Brunner – Germania si Cheminees Philippe – Franta. Acestia dau tonul in materie de seminee, ei sunt primii care vin cu modele revolutionare si de la ei incepe moda, ei creeaza stilul. Asa ca putem spune ca suntem “Créateur d’Ambiance”.

VEZI ISTORIA NOASTRA

Excelam in profesonalism si viziune

Pentru ca flacarile pasiunii ne incalzesc sufletul si ne anima ideile, de 29 de ani oferim excelenta! Misiunea noastra este de a oferi momente pline de caldura celor care ne devin clienti si de a ne face remarcati prin calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

La Seminee Stefanescu, ve-ti gasi, de fiecare data, prieteni pregatiti sa va ofere sursa estetica de caldura la care visati!

SEMINEE STEFANESCU

PROFESIONALISM SI CALITATE

Va puteti baza pe noi si pe experienta noastra de peste 29 de ani

CONTACTEAZA-NE

Profesionalism

Investim profesionalism in tot ceea ce facem. Produsele noastre sunt imbracate nu doar in pasiune pentru conceptele pe care le propunem, ci si in dorinta de a satisface fiecare client in parte.

Calitate

Calitatea produselor noastre provine din pasiune pentru ceea ce facem. Pornind de la calitatea materialelor si a designului, pana la calitatea emotiilor pe care le veti trai in fata semineului, acestea sunt punctele cheie care ne diferentiaza.

Varietate

Dorintele diverse ale clientilor nostri si creativitatea de care dam dovada, ne-au determinat sa obtinem o gama variata de produse. In functie de spatiul de care dispuneti si de ceea ce visati, oferim solutii personalizate, potrivite pentru orice viziune.

Servicii complexe

Serviciile noastre complexe va ajuta sa creati un spatiu ideal in jurul caruia sa va puteti regasi.