De ce seminee clasice? De ce un semineu clasic cu focar deschis din caramida de diverse culori si hota din fonta sau cu un focar din fonta de mare putere si randament? Sunt intrebari pe care oricine si le pune intr-o anumita faza a alegerii semineului. Raspunsul pentru alegerea focarului va constitui obiectul unui alt articol dedicat exclusiv focarelor pentru semineu.

Iata mai jos semineul clasic Evisa montat intr-o superba casa din Timisoara, a carei amenajare interioara a fost realizata de catre excelentul designer Corina Saftescu. Dupa cum se observa, Seminee Stefanescu a creat si instalat,  aceasta opera de arta, rezultatul fiind un semineu clasic superb, integrat in totalitate spatiului clasic din care face parte:

Clasicul, semineul clasic, poate fi definit ca acea intoarcere catre cultura, bun simt si onoare. Un semineu clasic va aduce intotdeauna o atmosfera aristocrata locuintei Dvs si, impreuna cu restul amenajarii interioare, va contribui la crearea unei ambiante extraordinare.

Un alt semineu clasic suberb, de aceasta data si la un pret accesibil, este semineul Marillesdisponibil in mai multe variante: cu focar deschis din caramida refractara romaneasca sau cu orice focar din gama economica, sau semineul Amsterdam cu focar deschis din caramida frantuzeasca: