SEMINEE STEFANESCU

ECHIPA NOASTRA

Cu o experienta de peste 29 de ani in materie de seminee, va putem oferi cele mai bune solutii pentru cele mai complicate situatii. Toate proiectele sunt unice, niciunul nu se aseamana cu altul, de aceea acordam cea mai mare atentie fiecaruia in parte.

Sa fiti convinsi ca daca ati ajuns la noi, veti avea parte de cea mai buna expertiza in domeniul semineelor. Pentru noi satisfactia clientului este primordiala, pentru ca acesta este scopul muncii noastre.

Vlad Stefanescu

Director General

Aurel Stefanescu

Director Tehnic

Radu Stefanescu

Departament Logistica

Carmen Dobre

Departament Vanzari

Bogdan Macoveanu

Specialist PR

Ala Turcanu

Asistent Manager

Echipa de montaj

Specializata in montarea de seminee si constructii adiacente

O echipa – Un singur scop!

De– a lungul a 29 de ani, am colaborat cu sute de arhitecti/designeri/constructori. Datorita lor “Seminee Stefanescu” a devenit un brand de seama, in domeniul constructiei de seminee.  Totodata angajatii permanenti, prin expertiza, increderea, competentele, creativitatea lor, au adus o contributie majora acestui colos numit azi “Seminee Stefanescu”. Asadar “ Seminee Stefanescu”, este azi un nume de rezonanta, prin contributia a peste 50 de angajati model, carora le suntem profund indatorati, angajati care au pus o piatra de temelie la constructia acestui brand.