FOCUS CREATION

Producator de seminee, Franta

Dintr-un mic sat medieval, la poalele Cevennes, semineele Focus se exporta astazi pretutindeni in jurul planetei. FOCUS este, printre altele: marca comerciala a atelierului Dominique Imbert s.a.,
O gama actuala de 65 de modele de seminee si sobe, 100 de modele fabricate în anul 1980, mai mult de 2300 în 2017, 85 de angajati (30 in Viols-le-Fort din Herault si 55 in Cavaillon in Vaucluse), aproape 50 de parteneri-reselleri din Franța si parteneri in 55 de tari. O cifra de afaceri de 10,5 milioane de euro in 2017, din care 58% este exportata.
Dar atelierul Dominique Imbert este in primul rand aventura umana a unei mici companii, care a castigat treptat increderea si sprijinul tuturor angajasilor sai, precum si recunoasterea colegilor si a publicului in intreaga lume.

BRUNNER

Producator de seminee

Nimic nu provoaca mai multe emotii decat atmosfera confortabila a unui foc de lemne. Semineele BRUNNER sunt solutia ideala pentru toti cei care nu numai ca doresc sa simta, ci si sa experimenteze focul de lemn. Geamurile mari permit o vizualizare optima a flacarii, asigurand in acelasi timp transfer rapid de caldura. Acesta este modul in care se incalzeste astazi.

CHEMINÉES PHILIPPE

Producator de seminee

Modele de performanta traditionale, contemporane si de design, la toate preturile.

Situat in Nord-Pas-de-Calais si lider pe piata europeana, Grupul Philippe, ofera datorita expertizei sale unice modele de seminee, sobe pe lemne si gaz.

In functie de gusturile si dorintele dvs., veti gasi modelul care va convine.

O gama completa de seminee: modele de design, modern si retro, cu diferite forme (unghiuri, dreptunghiulare, ovale, rotunde, cilindrice), caracteristici originale (cu mai multe fete de sticla, rotative) si ecologic (soba BBC, RT 2012).

O gama larga de seminee si insertii: traditionale, rustice (cu pietre) si modele contemporane, seminee de colt, panoramice, semineu inchis sau deschis.